9 martie 2023

Primarul Nedelcu, discuții punctuale pentru “furnizarea către populație a unei ape de calitate superioară”

Întâlnire de lucru între primarul municipiului Drăgășani, Cristian Nedelcu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu și reprezentanții Apavil. S-au discutat probleme punctuale privind calitatea apei livrată către cetățeni, precum și investițiile ce urmează a se realiza în oraș de către Apavil. Mai mult, primarul Nedelcu și președintele Constantin Rădulescu au purtat discuții referitoare la proiecte de viitor pentru municipiul Drăgășani.

“Am vorbit cu domnul președinte al Consiliului Județean Valcea, Constantin Rădulescu, despre proiectele de dezvoltare aflate în curs de implementare, precum și despre proiectele viitoare.

Am avut și o ședință tehnică cu reprezentanții Apavil, domnul Dan Florescu, director APAVIL si domnul David Borleanu, director tehnic exploatare al APAVIL, în cadrul căreia am discutat despre strategia pe care o are această societate,
pentru schimbarea unor trasee de conducte pe raza municipiului Drăgășani.

Ne dorim să știm cu exactitate zonele în care Apavil va înlocui conductele vechi, deoarece aceste lucrări trebuie efectuate înaintea celor de asfaltare, care urmează a fi realizate de către administrația locală.

Înlocuirea conductelor este absolut necesară, pentru eliminarea pierderilor din rețea și pentru furnizarea către populație a unei ape de calitate superioară” – spune primarul municipiului Drăgășani, Cristian Nedelcu.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like