6 mai 2023

Primarul Remus Sasu: “Modernizăm parcările din Ocnele Mari”

O nouă inițiativă marca Remus Sasu la Ocnele Mari. Tânărul primar s-a dovedit a fi omul potrivit pentru stațiunea vâlceană. Perseverent, ambițios și dornic de a rezolva, rând pe rând, toate problemele comunității, Remus Sasu implementează proiecte pe bandă rulantă la Ocnele Mari. Ultimul său demers este legat de parcările din oraș, edilul șef dând startul unei ample campanii de modernizare a lor.

“Am demarat o nouă serie de lucrări de modernizare a spațiilor publice din stațiunea noastră. Se lucrează intens la parcarea din zona centrală, foarte utilă multora dintre locuitori și turiștilor care vin la ștrand. Mai exact, este vorba despre parcarea din vecinătatea blocului L2, de aceea din fața dispensarului și din spatele magazinului Annabella. Contăm pe schimbarea substanțială a aspectului general al zonei centrale a stațiunii și pe înmulțirea locurilor de parcare aflate la dispoziția celor care vin la cabinetele medicale, la băi și la cumpărături.

În anii din urmă, am acordat o atenție sporită locurilor de parcare aflate de-a lungul căii noastre centrale de acces, de la intrarea dinspre Copăcelu și până dincolo de ștrandul din Ocnița” – spune primarul orașului Ocnele Mari, Remus SASU.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like