28 noiembrie 2017

Rădulescu şi Buşu pun „tunurile” pe Poliţia Vâlcea. Reclamă infracţionalitate mare şi curse de maşini în judeţ

Activitatea din ce în ce mai slabă a poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost remarcată şi de şefii judeţului, care nu s-au mai putut abţine şi, în şedinţă publică, au semnalat faptul că infracţionalitatea este din ce în ce mai mare în judeţ, iar în anumite localităţi se desfăşoară curse de maşini chiar sub ochii poliţiştilor de la posturile de poliţie. Preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, şi vicepreşedintele Adrian Buşu au cerut să se ia măsuri urgente, iar ulterior să fie informaţi despre activitatea poliţiştilor cu privire la cele semnalate.
Poliţiştii din Bujoreni, luaţi în vizor

Şeful IPJ Vâlcea a fost prezent la şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea pentru a expune raportul de activitate al unităţii pe semestrul III al anului 2017. Primul care a profitat de prezenţa comisarului – şef Gabriel Ciobotoiu a fost vicele Adrian Buşu, care s-a arătat extrem de deranjat de faptul că în comuna Bujoreni numărul infracţiunilor a crescut vertiginos, solicitând ca la următoarea şedinţă să se prezinte un raport exclusiv despre activitatea poliţiştilor de la Postul de Poliţie Bujoreni.

„V-aş ruga să prezentaţi un punct distinct cu activitatea Postului de Poliţie al comunei Bujoreni şi aici vizez satul Lunca, unde fenomenul infracţional este destul de mare. Acest lucru ne-a fost semnalat de primarul localităţii, dar şi de cetăţenii care sunt vizaţi de actele de infracţionalitate. V-aş ruga să ne prezentaţi modul cum poliţiştii de la Bujoreni ţin în mână acest fenomen infracţional” – a spus vicele Adrian Buşu.

Rădulescu: „Rog să intensificaţi controalele şi supravegherea”

Şi preşedintele Constantin Rădulescu i-a pus în vedere şefului IPJ Vâlcea, Gabriel Ciobotoiu, că în judeţ, în mai multe localităţi, se desfăşoară curse de maşini chiar sub ochii agenţilor posturilor de poliţie. Şeful CJ Vâlcea consideră că viaţa vâlcenilor este pusă în pericol şi se impune luarea unor măsuri urgente.

„Atenţie şi la ce se întâmplă în zona Muzeului Satului. În altă ordine de idei, în foarte multe localităţi din judeţul Vâlcea, pe timpul nopţii, cetăţeni români, dar în maşini cu tot felul de numere de înmatriculare, unele dintre ele chiar bizare, fac adevărate curse de maşini. Vorbim de localităţi rurale. Rog să intensificaţi controalele şi supravegherea din partea Poliţiei Rutiere, acolo unde are competenţă, dar şi din partea posturilor de poliţie pentru că ne-au fost semnalate multe incidente în care viaţa oamenilor poate fi pusă în pericol de către inconştienţi care efectiv gonesc şi fac tot felul de lucruri cu aceste maşini, care trebuie verificate de unde sunt, provenienţă şi dacă au dreptul să circule pe drumuri” – a spus Constantin Rădulescu.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like