Se deschide Clinica de Radioterapie și Imagistică din Râmnicu Vâlcea

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat deschiderea Clinicii de Radioterapie și Imagistică din Râmnicu Vâlcea. Clinica este printre cele mai moderne din țară, iar aparatura medicală este de ultimă generație. După cum bine se știe, Consiliul Județean Vâlcea a concesionat terenul pe care este amplasată construcția, din dorința autorităților locale de a le oferi vâlcenilor care suferă de această afecțiune cumplită – cancerul – servicii medicale de înaltă performanță.

“Îmi exprim satisfacția că am reușit să ne ținem de cuvânt datorită acestor oameni care au investit aici sume importante de bani, numai pentru aparatura medicală de înaltă performanță fiind cheltuite cca 4 milioane de euro. Îi felicit pentru aceste realizări și îi asigur că noi, Consiliul Județean Vâlcea, în condițiile legii, vom sprijini mediul privat care vine cu servicii de calitate pentru vâlceni” – spune președintele Constantin Rădulescu.

În imediata apropiere a clinicii, Consiliul Județean Vâlcea intenționează să concesioneze teren pentru construirea unei clădiri cu spații de cazare, birouri, un centru de îngrijiri paliative pentru pacienții care vor veni la tratament în Râmnicu Vâlcea, iar la parter va fi un restaurant.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like