Tabăra Națională de Teatru “Florin Zamfirescu” ia startul la Călimănești

Comunicat de presă

Sâmbătă, 30 iulie 2022, la ora 17.00, pe terasa Hotelului Central din Călimănești, are loc deschiderea oficială a Taberei Naționale de Teatru “Florin Zamfirescu”, ediția a XIII-a și a Taberei de Arte Vizuale“Vlaicu Ionescu“, ediția a XV-a. Evenimentele, devenite deja o tradiție și o emblemă pentru activitatea cultural-artistică a orașului, se vor desfășura pe parcursul a zece zile și sunt organizate de Primăria orașului Călimănești în parteneriat cu Fundația Act.Or.Art. și, respectiv, Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Vâlcea. Manifestările se vor bucura de prezența actorului Prof. Emerit Dr. Florin Zamfirescu, inițiatorul taberei naționale de teatru de la Călimănești, a actriței Lect. Univ. Dr. Ștefana Samfira, a Președintelui UAP Vâlcea, Gheorghe Dican – coordonatorul taberei de arte vizuale și a criticului de artă Luiza Barcan. 

TABĂRA NAȚIONALĂ DE TEATRU “FLORIN ZAMFIRESCU:– 31 iulieora 19.00, Teatrul de vară “Florin Zamfirescu”

Spectacol de karaoke- 1-6 august, ora 9.30-11.00, Teatrul de vară “Florin Zamfirescu”

Atelier de teatru, improvizație și dezvoltare personală pentru copii și adolescenți

Cursuri dans – salsa, merengue, bachata, rueda.- 5 august, ora 19.00, Teatrul de vară “Florin Zamfirescu”

Spectacol itinerant cu scene din Shakespeare și Moliere- 6 august, ora 19.00, în Sala de festivități a Liceului Tehnologic de Turism

Spectacol participativ “One woman show” – regia Nicoleta Moscalenco- 7 august, ora 19.00,Teatrul de vară “Florin Zamfirescu”

Spectacol – “Bolnavul închipuit”, de Moliere – regia Ștefana Samfira- 8 august, ora 17.30, Hotel Cozia

Spectacol – “Croitor de dame”, de Georges Feydeau – regia Ștefana Samfira

TABĂRA DE ARTE VIZUALE „VLAICU IONESCU”: 

Artiști participanți: Nicolae Badiu, Valeriu Herța, Vlad Lozovanu, Constantin Maxim, Laurențiu Nistor, Mardari Olga, Maria Picovici, Ioan Pop, Silviu Preda.

Expoziția finală: 8 august, ora 16.30, Hotel Cozia. 

Primar,

Dr. Florinel CONSTANTINESCU

loading...

You May Also Like