27 mai 2023

Teren de sport modern la școala din Costești. Proiect de 25.000 de euro

Un nou proiect important se va implementa în comuna Costești. Primarul Toma Peștereanu a reușit să atragă o finanțare de 25.000 de euro pentru lucrările la terenul de sport aferent școlii din localitate, prin programul GALL Horezu. Banii ajunge pentru achiziţia gazonului, porţilor şi aparaturii, iar pentru alte investiții se vor folosi fonduri de la bugetul local. Așadar, Şcoala Ferigile va avea în curând un teren sintetic de sport de dimensiunile 38 /18 metri.
“Avem un proiect pe GALL unde am reușit să prindem 25.000 de euro, prin GALL Horezu, pentru dotarea terenului de sport cu strat sintetic, porțile și gard împrejmuitor, în satul Varatice, lângă școală. Documentele sunt trimise la Craiova, așteptăm să semnăm contractele și să facem achiziția” – susține primarul comunei Costești, Toma Peștereanu.

Primarul a anunțat că a început anul 2023 cu investiții în aparatură medicală pentru dispensarul comunei, în iluminat public, toate fiind proiecte aprobate și finanțate, dar și cu proiecte pentru dezvoltarea turismului în zona, documentația necesară fiind deja depusă la ministerul de resort. 
Alte două proiecte mari, respectiv extinderea rețelei de apă și introducerea gazelor, ambele depuse pe PNI ”Anghel Saligny”, sunt în faza realizării documentației, respectiv în faza de aprobare. 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like