26 mai 2023

I-AȚI VĂZUT? Doi tineri din Vâlcea au dispărut de acasă!

           La data de 24 mai a.c,  polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, GRANCEA FLORINA-NETA, în vârstă de 26 de ani, a plecat de la domiciliul său din orașul Brezoi, județul Vâlcea, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmente:  înălțime 1.65 cm, greutate 80 kg, păr negu lung, ochi căprui, față rotundă, ten deschis, constituție atletică, cicatrice de aproximativ 2 cm pe frunte.

În momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu fustă lungă de culoare neagră, maieu de culoare albă, vestă de culoare neagră, sandale de culoare gri și purta la gât  2 lanțuri de aur.

Totodată,  la data de 25 mai a.c,  polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Mihăești, cu privire la faptul că, fiul său BĂLĂȘOIU DUMITRU- DANIEL, în vârstă de 19 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmente:  înălțime 1.80 cm, greutate 70 kg, față ovală, păr negu, tuns scurt ochi căprui, ten deschis, constituție atletică.

În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu tricou de culoare negru, pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastru, adidași de culoare gri și avea un rucsac de culoare negru.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

You May Also Like