VÂLCEA. Bani de la Guvern pentru zonele afectate de calamitățile naturale

Din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului mai multe unități administrativ-teritoriale afectate de calamitățile naturale au primit fonduri în valoare totală de 164.011 mii lei.

Este vorba despre 18 localități din județul Vâlcea care au fost afectate de inundații și alunecări de teren în anul 2019. Pentru cele 30 de lucrări de refacere a infrastructurii afectate, primăriile vor primi suma totală de 15.103 mii lei.

“Printre localitățile care vor beneficia de aceste sume acordate de către Guvernul României, se numără: Amărăști, Bălcești, Dănicei, Pesceana, Racovița, Vaideeni, Berislăvești, Călimănești, Cernișoara, Horezu, Mateești, Mădulari, Mitrofani, Stroești, Sălătrucel, Stoenești, Șirineasa și  Zătreni. 

Acest sume, destinate achitării unor cheltuieli urgente în vederea înlăturării efectelor calamităților naturale, sunt acordate ca urmare a demersurilor comune realizate de Instituția Prefectului Vâlcea și Consiliul Județean Vâlcea, având la baza documentațiile transmise, în conformitate cu legislația în vigoare, de către administrațiile locale, afectate de calamitățile naturale” – se arată într-un comunicat al Prefecturii Vâlcea. 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like