VIDEO. Clinica de Radioterapie și Imagistică din Râmnicu Vâlcea este gata! Lucrările au fost finalizate și recepționate

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat finalizarea și recepționarea lucrărilor la Clinica de Radioterapie și Imagistică din Râmnicu Vâlcea. Urmează instalarea aparaturii medicale de ultimă generație, iar în 2-3 luni această clinică va fi deschisă. După cum bine se știe, Consiliul Județean Vâlcea a concesionat terenul pe care este amplasată construcția, din dorința autorităților locale de a le oferi vâlcenilor care suferă de această afecțiune cumplită – cancerul – servicii medicale de înaltă performanță.

“M-am alăturat investitorului și constructorului clinicii, pentru a stabili împreună următorii pași necesari în vederea punerii în funcțiune a acestei unități medicale.

Le mulțumesc pentru invitație și pentru modul exemplar în care au lucrat, pentru a finaliza această investiție în mai puțin de un an.

Sunt convins că vor fi la fel de implicați și în ceea ce privește instalarea și punerea în funcțiune a aparaturii, astfel încât, la sfârșitul lunii mai, noul centru oncologic să își deschidă porțile pentru primii pacienți.

Îmi exprim satisfacția că am reușit să ne ținem de cuvânt datorită acestor oameni care au investit aici sume importante de bani, numai pentru aparatura medicală de înaltă performanță fiind cheltuite cca 4 milioane de euro.

Îi felicit pentru aceste realizări și îi asigur că noi, Consiliul Județean Vâlcea, în condițiile legii, vom sprijini mediul privat care vine cu servicii de calitate pentru vâlceni.

În scurt timp, CJ Vâlcea va lansa licitația pentru concesionarea, în imediata apropiere a clinicii, a unei suprafețe de teren pe care să fie construite spații de cazare și un restaurant” – spune președintele Rădulescu.

loading...

You May Also Like