VIDEO. Interviu cu președintele Consiliului Județean Vâlcea, despre problemele din județ, proiecte actuale și de viitor

/

Într-un interviu de 30 de minute, interesant și interactiv, acordat publicației Gazeta Vâlceană, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a vorbit despre necesitatea de a transforma programul “Laptele și cornul” în “masă caldă pentru elevi”, evitându-se în acest fel risipa banului public. De asemenea, starea drumurilor județene, proiecte actuale și de viitor cu privire la asfaltarea tuturor șoselele din Vâlcea a fost un alt subiect important. 
Urmărind interviul mai puteți afla și despre Cyber Academy, o inițiativă a președintelui Rădulescu. Proiectul își propune să introducă 1000 de tineri în tainele Internetului și a securității cibernetice. Ulterior, programul se va extinde. 
În final, au fost dezbătute pe larg problemele de la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. În condițiile în care Consiliul Județean investește serios în aparatură, dar și în modernizări și dotări. Cu toate acestea, aproape zilnic, vâlcenii se plâng de atitudinea unor cadre medicale, de lipsa de empatie și de îngrădirea accesului la sistemul public de sănătate. Aflați din interviu ce părere are președintele Constantin Rădulescu despre toate acestea și ce consideră că ar trebui să se schimbe.


loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like