12 mai 2023

VIDEO – Noi investiții la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vâlcea. Proiect de 2.000.000 de euro!

O nouă investiție importantă la Spitalul Județean de Urgentă Vâlcea, un nou proiect ce va fi implementat în viitorul apropiat. Este vorba despre instalarea, reabilitarea, modernizarea instalațiilor de ventilație și tratare a aerului, a instalațiilor electrice și instalațiilor de fluide medicale, la două imobile. Investiția se ridică la aproximativ 2 milioane de euro.

“Am semnat astăzi contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Creșterea siguranței pacienților în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea”.

Proiectul presupune instalarea, reabilitarea, modernizarea instalațiilor de ventilație și tratare a aerului, a instalațiilor electrice și instalațiilor de fluide medicale, la două imobile din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

Pentru implementarea acestui proiect, CJ Vâlcea a atras fonduri europene, valoarea totală fiind de 9.620.083,40 lei (cca 2.000.000 de euro).

Conform graficului de execuție prezentat, durata contractului este de 6 luni.

Un proiect similar avem în execuție și la Spitalul de Pneumoftiziologie <Constantin Anastasatu> Mihăești.

Fiindcă ne dorim să creștem calitatea actului medical și pacienții vâlceni să fie îngrijiți bine în spitalele noastre, avem proiecte în derulare pentru modernizarea și dotarea tuturor spitalelor aflate în coordonarea Consiliului Județean Vâlcea” – precizează președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

You May Also Like