VIDEO: Preşedintele Rădulescu pregăteşte judeţul pentru iarnă: „Pentru mine este foarte important să știu că toți vâlcenii sunt tratați în cele mai bune condiții”

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, pregăteşte intens instituţiile subordonate pentru perioada de iarnă. Pentru a afla toate problemele cu care se confruntă fiecare instituţie în parte şi pentru a le coordona eficient, şeful judeţului a convocat marți, 17 octombrie, la sediul Consiliului Județean Vâlcea, o ședință operativă la care au participat directorul Spitalului Judeţean Vâlcea, cel al RAJDP Vâlcea, al DGASPC Vâlcea, dar şi reprezentanţii CET Govora. Cu acest prilej, au fost stabilite măsurile ce urmează a fi demarate pentru prevenirea situațiilor ce ar putea să apară, ca urmare a fenomenelor meteo nefavorabile, anunţate pentru perioada friguroasă.

„Discutăm despre tot ce înseamnă instituția aflată în coordonarea şi sub conducerea managerială a Consiliului Județean, dar și despre o instituție al cărei proprietar este Consiliu Județean şi aici mă refer la CET Govora. Ne interesează foarte clar ce se întâmplă în această iarnă la spitalele aflate în coordonare Consiliului Județean, la Direcția de Protecți a Copilului, la Direcția de Drumuri și, după cum spuneam, la CET. Perioada de iarnă trebuie să ne găsească pregătiți și de aceea astăzi facem o trecere în revistă a problemelor pe care le avem şi a modului cum vă propuneți dumneavoastră ca manageri să treceți peste această perioadă, CET-ul asigurând încălzirea și apa caldă pentru populație, iar în spitale asigurându-se între toate condițiile pentru ca, în cazurile unor fenomene deosebite, să nu fie probleme

De asemenea, Regia Autonomă de Drumuri aș vrea să fie mai pregătită decât anul trecut, când am reușit să menținem drumurile într-o stare de circulație foarte bună. (…) Facem această analiză şi vom interveni să rezolvam problemele. (…) Pentru mine este foarte important să știu că toți vâlcenii care interacționează vreuna dintre instituțiile amintite sunt tratați corect, sunt tratați în cele mai bune condiții” – susţine preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like