VIDEO. Primarul Gutău a dat startul sărbătorilor de iarnă. S-a deschis Târgul de Crăciun ”Decembrie Magic”

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a dat startul sărătorilor de iarnă în orașul nostru. Primarul Mircia Gutău, alături de un copil ce beneficiază de sprijinul Asociației ”Copii fără copilărie”, a aprins iluminatul festiv, a deschis patinoarului din Scuarul Mircea cel Bătrân și a deschis oficial Târgul de Crăciun intitulat sugestiv “Decembrie Magic”.
Centrul Civic al municipiului Râmnicu Vâlcea s-a dovedit a fi neîncăpător, mii de persoane asistând la acest important eveniment. După aprinderea iluminatului festiv, seara a continuat cu un mini-recital susținut de elevii Școlii Populare de Arte și Meserii Ștefan Vâlcu, Sofia și Teodora Opriț, Medeea Dirinea și de eleva Liceului de Arte „Victor Giuleanu” Daria Ștefan, urmat de un recital al interpretei de muzică populară Maria Ghinea. 

Programul de funcționare a târgului este între orele 10.00 – 20.00, în zilele de luni – joi, și între orele 10.00 – 21.00, în zilele de week-end. Ca urmare a tradiției îndelungate a acestei manifestări, Municipalitatea a demarat procedurile pentru înscrierea mărcii „Decembrie Magic” la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci – OSIM, astfel încât acest nume să fie, de acum înainte, legat exclusiv de Râmnicu Vâlcea.

În ceea ce privește patinoarul, acesta va fi deschis zilnic după același program orar ca și Târgul „Decembrie Magic”, tarifele de acces pentru o oră fiind aceleași ca și anul trecut: 5 lei pentru copii, elevi, studenți și pensionari și 10 lei pentru adulți; cei care doresc pot închiria cu titlu gratuit patine de la chioșcul dedicat din imediata vecinătate.

VIDEO AICI: https://youtube.com/shorts/YyTcWqaIAMU?si=MRYc8IAbnK1VKQQe


loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like