VIDEO. Au început lucrările de asfaltare pe DJ 701D, la Ciungetu

Conducerea Consiliului Județean (CJ) Vâlcea a anunțat începerea lucrărilor la un nou drum județean, de data aceasta în partea de nord. Este vorba despre DJ 701D, la Ciungetu, comuna Malaia, o zonă cu un potențial turistic imens, care poate fi exploatată la maximum dacă autoritățile investesc. La Ciungetu s-au construit zeci de pensiuni interesante, iar drumul județean ce se modernizează acum duce și către lacul Petrimanu.

“Lucrăm cu asfalt de la noua stație din dotarea RAJDP, un asfalt de calitate, așa cum ne dorim să avem pe toate drumurile județene.

Chiar dacă anul acesta am primit cu 5 milioane de lei mai puțin pentru drumurile județene, sunt alături de comunitatea din Malaia, de primarul Gheorghe Dinculescu, și vom continua lucrările de asfaltare pe acest drum, unul dintre cele mai frumoase drumuri turistice din Vâlcea.

Ne-am propus ca, anul viitor, să avem acest drum asfaltat, din DN7 A, pe Valea Latoriței și până la Ciungetu” – a declarat președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like