Bărbat din VÂLCEA, arestat pentru UCIDERE de ANIMALE, loviri și alte violențe. Vezi cine e!

Un conflict într-un bar s-a încheiat tragic pentru zeci de ovine, care au fost ucise după ce un bărbat a incendiat intenționat anexa gospodărească în care se aflau. Incidentul a avut loc în comuna Ghioroiu, județul Vâlcea, în data de 13 martie 2019. Ion Gabriel Iordache, de 27 de ani, a fost arestat, el fiind principalul suspect în dosarul de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și uciderea cu intenție a animalelor. 

Întreaga poveste a început într-un bar din comuna Ghioroiu. Ion Gabriel Iordache, însoțit de un prieten de-al său, s-a luat la harță cu alți doi bărbați. Lucrurile au degeneral și de la o simplă ceartă s-a ajuns la o bătaie în toată regula. Conflictul a fost aplanat de polițiștii din comună, însă doar pe moment. Asta pentru că Iordache a vrut să se răzbune, iar în aceeași zi a mers la locuința unuia dintre rivalii săi și i-a incendiat intenționat grajdul unde se aflau zeci de ovine.

Ancheta polițiștilor a durat doar două zile, timp în care oamenii legii au găsit probe împotriva lui Iordache și, astfel, i-au pus cătușele. Ulterior, suspectul a fost prezentat instanței de judecată a Judecătoriei Bălcești, magistrații trimițându-l după gratii pentru 30 de zile.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti. Arestează preventiv pe inculpatul I.I.G., cercetat în dosarul nr.248/P/2019, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe prev. de art.193 alin.2 C.pen, ameninţare prev. de art.206 alin.1 C.pen., distrugere prev. de art.253 alin. 1, 4 C.pen., uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept prev. de art.25 alin.1 lit.a din Legea nr.205/2004, şi rănirea sau schingiuirea animalelor prev. de art.25 alin.1 lit.e din Legea nr.205/2004, pe o durată de 30 de zile, începând cu astăzi, 16.03.2019, şi până la 14.04.2019 inclusiv. Cheltuielile judiciare efectuate de către stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 626 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare” – se arată în minuta instanței.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like