21 decembrie 2022

Crimă într-o comună din Vâlcea, chiar în preajma Crăciunului

Tragedie într-o familie de vâlceni chiar în preajma Crăciunului.

Doi bărbați au fost snopiți în bătaie și tăiați cu securea de un individ. Totul s-a întâmplat în comuna vâlceană Stoenești, ieri, 20 decembrie 2022, în jurul orei 16.00. Una dintre victime a murit în această dimineață, iar cealaltă se află internată în spital însă acum în afara oricărui pericol.

Incidentul s-a petrecut în plină stradă, în urma unui conflict spontan. Agresorul și-a bătut victimele cu bestialitate și le-a tăiat și înjunghiat fără milă. Așa cum spuneam, una dintre persoanele agresate a decedat la spital, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața, rănile suferite fiind extrem de grave.

Criminalul a fost rapid identificat de polițiști și reținut. Azi, 21 decembrie 2022, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au propus arestarea preventivă a lui Claudiu Vasile Grozăvescu, el fiind acuzat de omor calificat. Judecătorii l-au trimis pe criminal după gratii: ”În baza art. 226 alin.1 C.pr.pen. admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. În baza art. 226 alin.2 C.pr.pen.rap.la art.223 alin.2 C.pr.pen. ,dispune luarea măsurii arestării preventive, faţă de inculpatul Grozăvescu Vasile Claudiu, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.12..2022, până la data de 19.01.2023, inclusiv, În baza art. 275 alin 3 C.pr.pen. ,cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”.

foto ilustrativ

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like