CRIMĂ la DĂEȘTI. Un bărbat și-a ucis concubina, mai în vârstă cu 20 de ani


A lovit-o cu bestialitate până a omorât-o. Crima a avut loc miercuri, 12 ianuarie 2022, la Dăești. Un bărbat de 44 de ani și-a ucis concubina în vârstă de 64 de ani, după un conflict spontan. Evident că tragedia s-a întâmplat pe fondul consumului de alcool, băutura parcă i-a luat mințile individului care nu s-a oprit până nu a lăsat-o pe consoarta sa fără suflare.
Bărbatul a fost încătușat de polițiști și procurori după ce s-a autodenunțat, pe numele său dispunându-se, la data de 13 ianuarie 2022, punerea în mişcare a acţiunii penale. Ulterior, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în după amiaza zilei de 12 ianuarie 2022, în timp ce inculpatul şi victima (concubina) se aflau în locuinţa comună, pe fondul consumului de alcool, între aceştia a avut loc conflict, context în care inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra victimei lovind-o, în mod repetat, în zona toracelui şi spatelui, dar şi în zona membrelor superioare, feţei şi capului, provocându-i multiple leziuni traumatice, care au condus la decesul acesteia. Investigaţiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigaţii Criminale. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să inftângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” – se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like