EXCLUSIV. Elevă din Râmnicu Vâlcea, filmată în timp ce făcea sex oral

Mai multe adolescente din Râmnicu Vâlcea au fost victimele unui obsedat sexual, care filma în timp ce era satisfăcut oral. Deocamdată însă, doar un caz a putut fi demonstrat.

Anchetatorii au descoperit cazul la sfârșitul săptămânii trecute, când un videoclip cu o elevă a unui liceu din Râmnicu Vâlcea a devenit viral în școală, ajungând în telefoanele multor colegi de-ai săi. Eleva în vârstă de 16 ani nu a știut că a fost filmată, iar clipul făcut public a fost ca un șoc pentru ea, refuzând ulterior să mai meargă la școală.

După ce elevii s-au amuzat copios pe seama clipului cu caracter explicit sexual, informațiile au ajuns și la urechile dirigintelui clasei unde învață eleva protagonistă. Ca urmare, profesorul și-a dat seama că este vorba despre un caz de pornografie infantilă și a anunțat imediat DIICOT Vâlcea.

Procurorii au intrat pe fir și l-au descoperit pe R.D.G. – de 21 de ani, domiciliat în Râmnicu Vâlcea, care, așa cum menționam, se pare că a făcut mai multe victime în ultima perioadă, în telefonul său fiind găsite și alte clipuri video cu caracter explicit sexual. Tânărul a fost arestat la domiciliu, în urma unei decizii a magistraților Tribunalului Vâlcea.

În continuare, procurorii DIICOT Vâlcea lucrează pentru a descoperi și celealte victime.

Pe această cale, autoritățile atrag atenția asupra riscului la care sunt supuse adolescentele de a cădea pradă unor infractori de pe Internet sau chiar din viața reală. Însă și pe Internet au fost nenumărate cazurile în care autorii s-au prezentat cu nume false de femei și au determinat multe puștoaice să se filmeze în poziții sexuale. Așadar, părinți, ATENȚIE MARE!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like