FOTO. Un tânăr din Vâlcea, polițist la Constanța, s-a împușcat în cap cu arma din dotare

Un tânăr polițist, originar din comuna Glăvile, județul Vâlcea, s-a împușcat în cap cu arma din dotare. Remus S. în vârstă de 22 de ani, agent de poliție la Postul de Poliție Cumpăna (județul Constanța) a recurs la acest gest pe un câmp din localitatea respectivă. Potrivit presei locale, el a fost gașit în mașina de serviciu cu o rană la nivelul capului.

Incidentul a avut loc aseară, 30 noiembrie 2023, în jurul orei 20.30. Tânărul vâlcean ar fi mers mai devreme la muncă și ar fi luat o citație ca pretext pentru a ieși pe teren. S-a dus pe un câmp și a tras cu un pistol de 9 mm în tâmplă, glonțul ieșind se pare prin portieră. Jurnaliștii din Constanța susțin că, potrivit unor surse, polițistul ar fi avut datorii mari în urma jocurilor de păcănele.

Remus S. era polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind încadrat în luna aprilie a anului 2023, atunci când a terminat Școala de Agenți de la Câmpina.

“La data de 30 noiembrie, în jurul orei 20.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Constanța a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Cumpăna, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din județul Vâlcea.Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind încadrat din anul 2023.Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând  să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul” – a anunțat IPJ Constanța.

sursă foto: capturi video Ziua Constanța

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like