GRAV. Bărbat înjunghiat în plină stradă în zona Tic-Tac din cartierul Ostroveni al Râmnicului

/

Incident grav în seara zilei de vineri, 4 noiembrie 2022, pe o stradă din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea. Un individ cunoscut sub numele de Haruți, ce-și face veacul de ani de zile prin zona Tic – Tac și care frecvent provoacă scandaluri și comite acte de violență, a comis-o din nou. În urma unui conflict spontan, el a înjunghiat un bărbat în braț, provocându-i răni grave.

Potrivit IPJ Vâlcea, incidentul a fost anunțat printr-un apel pe 112 de către un cetățean care a văzut victima plină de sânge și și-a dat seama că a fost înjunghiată. Haruți a fost depistat la scurt timp după incident, el fiind încătușat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea.

“Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, cele sesizate se confirmă, victima prezentând 2 plăgi tăiate la nivelul brațului stâng, provocate de către un bărbat în urma unui conflict.

În urma probatoriului administrat față de suspectul în cauză s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice” – precizează IPJ Vâlcea.

Ieri, 5 noiembrie 2022, agresorul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

“Admite propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în dosarul de urmărire penală nr. 4409/P/2022. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) şi art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) C.proc.pen., dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 05.11.2022 şi până la data de 04.12.2022 inclusiv, a inculpatului HARUŢI LIVIU – CONSTANTIN,cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 193 alin. 2 C.pen. şi art. 371 C.pen., ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen.. În baza art. 230 C.proc.pen. dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului Haruţi Liviu – Constantin. Respinge cererea formulată de apărătorul inculpatului şi însuşită de inculpat privind luarea măsurii preventive a controlului judiciar sau a măsurii preventive a arestului la domiciliu” – se arată în minuta instanței Judecătoriei Râmnicu Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like