VIDEO. Tineri prinși cu substanțe interzise la “Balul Bobocilor”, în Râmnicu Vâlcea

“Cristale” și obiecte periculoase au fost găsite asupra unor tineri care au mers să se distreze la ”Balul Bobocilor” organizat la un restaurant din zona parcului Zăvoi, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Jandarmii vâlceni au fost vigilenți însa, descoperind substanțele periculoase, dar și un briceag.

Incidentul a avut loc weekend-ul trecut, mai precis în seara zilei de sâmbătă, 25 noiembrie 2023. Ca de fiecare dată, tinerii care au intrat în atenția oamenilor legii s-au comportat ciudat și, ca atare, au fost abordați de jandarmi, care i-au percheziționat corporal în toaleta restaurantului.

“Pe parcursul evenimentului, doi tineri au atras atenția autorităților manifestând un comportament suspect. Jandarmii vâlceni i-au legitimat pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lor. În urma controlului corporal preventiv efectuat, s-a constatat că unul dintre tineri purta asupra sa, ascunse în incălțăminte, substanțe suspecte, presupuse a fi interzise de legislația în vigoare. Cei doi tineri au declarat că aceste substanțe, cunoscute stradal sub denumirea de <Cristale>, erau destinate consumului propriu.

Ulterior, într-un alt punct al evenimentului, jandarmii au descoperit asupra altor doi tineri cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, un cuțit cu lamă pliabilă și un spray lacrimogen, obiecte periculoase care erau ingenios ascunse în interiorul hainelor.

Documentele întocmite în urma intervenției, împreună cu substanțele interzise și obiectele periculoase, vor fi predate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor” – se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Vâlcea.

Video aici: https://youtube.com/shorts/u1MGVlwY74k?si=Q6QWrXmSwFspVuwb

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like