HOREZU. Și-a arătat organele genitale în plină stradă și a fost încătușat de polițiști

Un exhibiționist în vârstă de 37 de ani, din orașul Horezu, și-a dat pantalonii jos în plină stradă, arătându-și organele genitale unor persoane care tranzitau zona. Incidentul a avut loc ieri, 22 august 2023, iar individul a fost imediat încătușat de poliţişti din cadrul Poliției orașului Horezu. Oamenii legii au decis reținerea pentru 24 de ore a nerușinatului, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în data de 19 august a.c., în timp ce se deplasa pe o stradă din orașul Horezu, bărbatul ar fi săvârşit acte de exhibiţionism, fapt prin care a creat indignare persoanelor prezente.

În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată în vederea dispunerii măsurilor legale” – precizează Poliția Vâlcea.


loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like