INCREDIBIL! Ajutorul şefului de post de la Poliţia Bujoreni (VÂLCEA), ameninţat cu moartea

Caz deosebit de grav în localitatea Bujoreni, judeţul Vâlcea, acolo unde un poliţist a fost ameninţat cu moartea de un cetăţean, chiar în timpul orelor de serviciu. Valentin Ilie Pasăre este ajutorul şefului de post de la Poliţia Bujoreni, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. Într-o după-amiază, el a preluat un apel de urgenţă din partea unui cetăţean din localitate, Ion C. Omul susţinea că este agresat şi cerea ajutorul forţelor de ordine. Numai că, în cele din urmă, s-a dovedit că totul era o farsă, iar individul care cerea ajutorul inventase totul. Cu ce scop? Nu se ştie! Cert este că lucrurile au degenerat, iar ţinta lui a devenit poliţistul. Ion C. şi-a ieşit din minţi la un moment dat şi a început să-l ameninţe pe agentul de poliţie Pasăre, spunându-i că o să îl caute şi o să-l taie cu cuţitul.

Prima dată poliţistul a încercat să-l calmeze pe cetăţeanul turmentat, nebăgându-i în seamă ameninţările. Numai că, ele au continuat o zi întreagă, iar ajutorul şefului de post de la Bujoreni a fost pur şi simplu terorizat de apelurile telefonice în care Ion C. îi spunea că îl omoară. În cele din urmă, poliţistul Valentin Ilie Pasăre a înregistrat convorbirile telefonice cu agresorul său şi a mers la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, unde a făcut plângere penală pentru ultraj.

Astfel că, în data de 23 septembrie 2016, Ion C. a fost trimis în judecată pe rolul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like