NOI INFORMAȚII despre bărbatul care și-a urmărit concubina din Constanța până la Vâlcea. A prins-o și înjunghiat-o în zona „24 de trepte”. Care este motivul pentru care omul pare în stare să o omoare oricând?

La data de 8 februarie, în jurul orei 11.30, prin apel 112, o femeie a sesizat Poliția Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața unui imobil din municipiu, ar fi fost agresată de către concubin.

„La locul incidentului, polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între un bărbat din județul Constanța și concubina sa, o femeie în vârstă de 30 de ani, tot din județul Constanța, s-a iscat un conflict spontan în timpul căruia bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii în zona capului și i-ar fi provocat leziuni la piciorul drept cu un obiect tăietor – înțepător. Imediat după săvârșirea agresiunii, bărbatul ar fi plecat într-o direcție necunoscută. Femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. În continuare se efectuează cercetări în vederea depistării bărbatului în cauză, urmând să se stabilească circumstanțele și cauzele care au determinat comiterea faptei”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni.

Ei bine, din ce am aflat noi, bărbatul din Constanța are 35 de ani. El și-a urmărit concubina încă de când aceasta a plecat din Constanța. El a încercat, de-a lungul drumului, de mai multe ori să o prindă pentru a-i face rău. Doar întâmplarea a făcut ca bărbatul să o prindă pe concubina sa în zona „24 de trepte” din Râmnicu Vâlcea, cei doi neavând vreo legătură cu orașul nostru. El părea decis să o urmărească până oriunde, doar pentru a-i face rău. Probabil așa va proceda și cu altă ocazie în cazul în care o va mai întâlni. Pe surse, am aflat că motivul pentru care bărbatul o urmărea pe femeie este unul amoros: femeia dorește să fie cu alt bărbat!

Vom reveni cu informații!

loading...

You May Also Like