PERCHEZIȚII în VÂLCEA. Înșelăciuni și spălarea banilor…

/

Zece percheziții au avut loc miercuri, 18 mai 2022, la locuinţele unor persoane din judeţele Vâlcea şi Alba. În cauză, este vorba despre dosar care vizează infracţiuni de înşelăciune şi spălare a banilor în urma unor anunţuri privind vânzarea de utilaje folosite în agricultură. Prejudiciul în acest dosar este estimat la 750.000 de lei.

În dosarul instrumentat de poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Prahova au fost făcute zece percheziţii domiciliare, în judeţele Vâlcea şi Alba, în urma descinderilor fiind descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă, telefoane mobile, 26.000 de euro şi 81.200 de lei.

”Din cercetări, a reieşit faptul că, în perioada august 2020 – martie 2021, persoanele bănuite ar fi oferit utilaje, spre vânzare, prin intermediul unor site-uri de anunţuri. Ulterior primirii sumelor de bani solicitate prin transfer bancar, acestea nu mai puteau fi contactate de către cumpărători”, transmite IPJ Prahova.

Surse judiciare, citate de presa locală din Prahova, au precizat pentru că suspecţii pretindeau că au de vânzare utilaje agricole, cu valori ridicate şi cereau bani în avans pentru livrarea acestora.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like