PERCHEZIȚII la VÂLCEA. Peste 400 de kg de articole pirotehnice au fost confiscate (FOTO)

Ieri, 27 decembrie a.c., trei percheziții domiciliare au organizat polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Vâlcea, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești. Descinderile au avut loc în localitățile Bălcești și Ghioroiu, la locuințele a 3 bărbați, cercetați pentru deținere și comercializare fără drept, de articole pirotehnice.

“În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite 430 de kilograme de articole pirotehnice de categorii diferite, de aproximativ 47.000 de lei.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și în cauză, au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, conform Legii nr. 126/1995, privind regimul materiilor explozive.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea” – informează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like