TÂLHĂRIE pe strada Doctor Hacman din RÂMNICU VÂLCEA

Mergea liniștit pe stradă când a fost abordat de un individ care s-a dat jos de la volanul unui Opel Astra și, pur și simplu, l-a tâlhărit. Incidentul a avut loc ieri, 2 decembrie, pe strada Doctor Hacman din municipiul Râmnicu Vâlcea. Tânărul, căruia i-a fost luată cu forța suma de 100 de lei, a sunat imediat la 112 și a denunțat infracțiunea. El le-a povestit polițiștilor că în autoturism se aflau patru persoane, însă doar șoferul a coborât din mașină, l-a amenințat și i-a furat banii.
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au demarat imediat ancheta, iar la scurt timp l-au depistat și reținut pentru 24 de ore pe un bărbat de 27 de ani, bănuit de comiterea faptei de tâlhărie calificată. 

“La data de 2 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de un tânăr din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada, în municipiu, a fost abordat de un bărbat, la volanul unui autoturism, care l-ar fi amenințat și i-ar fi sustras 100 de lei, ulterior plecând de la fața locului.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, cel în cauză a fost depistat în scurt timp, fiind reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările sunt continuate de polițiști și procurori, în cadrul dosarului penal” – informează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like