RÂMNICU VÂLCEA. La 16 și 19 ani, se drogau pe stradă fără nicio jenă

Fenomenul consumului de droguri pe stradă pare că ia amploare în municipiul Râmnicu Vâlcea. Încă doi tineri au fost suprinși de jandarmii vâlceni chiar când se pregăteau să fumeze o ţigară confecţionată cu substanţe interzise, într-un loc retras de pe strada Iin Creangă.

În urma constatării, patrula de jandarmi a procedat la legitimarea şi efectuarea percheziţiei corporale a celor doi tineri de 16, respectiv 19 ani, asupra cărora au fost găsite dispozitive de mărunţit resturile vegetale, o cutie de foiţe pentru confecţionarea ţigărilor, o foiţă de staniol în care se aflau două porţii de muguri, de culoare galben-verzui cu un miros înţepător.

Celor doi tineri, O.M.Gh şi D.V.M., ambii cu domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea, le-au fost întocmite actele de sesizare conform Legii 143/2000 art.4 ,,cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept’’.

Actele întocmite de jandarmii vâlceni, cât şi substanţele interzise afost înainte către lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea în vederea continuării cercetărilor.

Foto: arhivă

loading...

You May Also Like