Tentativă de omor în Ostroveni. Agresorul a fost prins!

Un bărbat a fost la un pas să fie ucis, după ce a fost lovit cu o bâtă în cap. Incidentul a avut loc în cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea, iar agresorul a fugit după ce a comis fapta. El a fost prins după două zile și reținut, iar procurorii au început urmărirea penală împotriva sa. Cristiano Ștefi C. este acuzat de tentativă de omor și în cursul zilei de azi, 9 iulie 2021, va fi dus în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în după-amiaza zilei de 07.07.2021, în jurul orelor 19:30, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea-cartier Ostroveni, între inculpatul C.C.Ş. şi persoana vătămată M.P.C. a avut loc un conflict spontan context în care inculpatul, folosind o bâtă din lemn, a aplicat persoanei vătămate o lovitură în zona capului. Urmare acestei lovituri, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice (hemoragie subarahnoidiană şi fractură craniană cominutivă cu Infundare) care i-au pus în primejdie viaţa” – precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, într-un comunicat de presă.

Investigaţiile au fost efectuate impreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like