VIDEO. Jaf și tâlhărie într-un bar din Drăgășani

/

Doi bărbaţi au fost încătuşaţi după ce au jefuit un bar din Drăgăşani şi au tâlhărit-o pe barmaniţă. Incidentul a avut loc în data de 22 ianuarie 2020, însă abia ieri poliţiştii au reuşit să-i prindă de pe suspecţi.

„În fapt, la data de 22 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de o femeie, barman la un local din municipiul Drăgășani, cu privire la faptul că două persoane de sex masculin au deposedat-o, prin violență, de o sumă de bani și un telefon mobil.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia fiind deposedată de suma de 1100 de lei și un telefon mobil.

În urma investigațiilor desfășurate și a exploatării datelor și informațiilor obținute, polițiștii au efectuat la data de 24 ianuarie a.c., o percheziție domiciliară, pe raza comunei Grădinari, județul Olt, la locuința a doi tineri de 17 și 18 ani, bănuiți de comiterea faptei, fiind descoperit un telefon mobil care ar fi rezultat din comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Ieri, 24 ianurie a.c., în urma probatoriului adminstrat, cei doi tineri au fost prezentați instanței de judecată, împotriva lor fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Cei doi tineri au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Acțiuni Speciale, Direcției de Operațiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție Județean Olt” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like