VIDEO – PERCHEZIȚII la VÂLCEA. Doi suspecți ridicați de polițiști

/

Două percheziții domiciliare au avut loc azi, 5 aprilie 2022, în orașul Berbești, județul Vâlcea. Vizați au fost doi indivizi care sunt bănuiți că au furat 3.000 de litri de produse petroliere de la o societate comercială. Cei doi suspecți au fost ridicați cy mascații și duși la audieri.

“În cursul acestei dimineți, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Zătreni împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Berbești au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară la imobilele a 2 bărbați din orașul Berbești, județul Vâlcea, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 22 martie a.c., aceștia ar fi fost surprinși în timp ce extrăgeau cu o autoutilitară 3000 de litri de produse petroliere dintr- o conductă ce aparține unei societăți comerciale din comuna Livezi, județul Vâlcea.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate mai multe bunuri ce fac obiectul cercetărilor în acest caz.

Cei 2 bărbați au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri, în cauză continuându-se cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestora.

Activitatea a beneficiat și de sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale Vâlcea” – se arată într-un comunicat al Poliției Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like