VIDEO – UPDATE: SCANDAL la CĂLIMĂNEȘTI. Un polițist a fost agresat și a ajuns la spital

UPDATE 7 august 2018: Ancheta Poliției Vâlcea a scos la iveală că scandalul de la Jiblea a pornit în urma unei urmăriri în trafic. În speță, un echipaj de poliție a oprit un autoturism în trafic pentru un control de rutină, însă când polițiștii s-au apropiat, șoferul a pornit în trombă. A început urmărirea pe străzile din Călimănești, iar la un moment dat mașina urmărită a intrat în curtea unui localnic. Acolo s-a declanșat conflictul, șoferul începând să-i înjure pe oamenii legii. Unul dintre polițiști se pare că i-a cerut documentele, însă atunci individul i-a băgat în mâna în gât și l-a izbit de gard. Cel de-al doilea polițist a scos pistolul și a tras un foc de avertisment în plan vertical. Numai că nici așa nu s-a potolit, suspectul încercând să fugă, iar în momentul în care a fost prins l-a lovit pe unul dintre polițiști cu piciorul. Agentul a fost rănit ușor și a fost transportat la spital.  Suspectul este acum audiat și urmează să fie acuzat de ultraj. 

Sursa video: Facebook

 

Știrea inițială….
Scandal de proporții în această seară de luni, 6 august 2018, la Călimănești, în zona Jiblea. Din primele informații, un polițist ar fi ajuns la spital după ce a fost agresat de un cetățean din localitate.

Conflictul se pare că ar fi pornit după ce o patrulă de poliție ar fi  oprit pe stradă un individ, căruia i-au solicitat să se legitimeze. Omul a devenit agresiv însă, iar polițiștii au fost nevoiți să tragă și focuri de armă. Ulterior în zonă s-au strâns mai multe persoane, scandalul degenerând.

În momentul publicării acestor informații, scandalul este încă în desfășurare, la fața locului ajungând mascații, jandarmii și alte forțe pentru a restabili liniștea și ordinea publică. Este posibil să se lase și cu ceva rețineri.

În ceea ce-l privește pe polițistul rănit, acesta a fost transportat cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Vâlcea, starea lui fiind stabilă.

Vom reveni cu amănunte!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like