Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană. Dr. Ioniţescu, coautor la ambele lucrări

Luni, 29 mai 2017, începând cu ora 17.00, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea va avea loc un eveniment deosebit, o dublă lansare de carte, ambele publicaţii purtând semnătura medicului Constantin Ioniţescu, dar şi a prof. Voica şi a prof. Daniela Ioniţescu. Este vorba despre două lucrări extrem de interesante despre istoria judeţului Vâlcea, aducând în atenţia publicului multe elemente de noutate.

Una dintre cărţi este intitulată „Venim din vâltoarea istoriei”, ai cărei autori sunt prof. George Voica și dr. Constantin Ionițescu, iar cea de-a doua lucrare se numeşte „Legănare de suflet, la Râmnic”, fiind semnată de dr. Constantin Ionițescu, prof. George Voica și prof. Daniela Ionițescu.

Autorii, medicul oftalmolog Constantin Ioniţescu, prof. Daniela Ionițescu şi scriitorul George Voica, îi invită pe iubitorii de lectură la o întâlnire emţionantă, la care se va vorbi numai despre istoria și legendele judeţului Vâlcea.

„Venim din vâltoarea istoriei” este o carte de analiză a izvoarelor scrise și a mărturiilor, un document de reflecţie asupra identității noastre istorice, în timp ce „Legănare de suflet, la Râmnic” aduce în prim plan momente aproape uitate, date și însemnări despre istoria Râmnicului.

Evenimentul va avea loc la Sala de conferințe a Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea, iar intrarea este liberă.

 

You May Also Like