APAVIL VÂLCEA: Nu irosiți apa în perioada caniculară

Având în vedere temperaturile ridicate prognozate în perioada următoare, societatea Apavil S.A face un apel către toți consumatorii să reducă pe cât posibil consumul de apă potabilă, altul decât cel casnic.

Societatea Apavil S.A aduce la cunoștință beneficiarilor săi că în perioadele de secetă orice consum exagerat poate conduce la scăderea presiunii sau chiar întreruperea apei potabile pentru unii consumatori branșați la rețeaua de alimentare cu apă potabilă.

Deși societatea a luat măsuri pentru utilizarea la maximum a capacităților de producție, transport și distribuție a apei potabile, având în vedere dimensionarea sistemului de alimentare, există zone din aria de operare în care pot să apară disfuncționalități în asigurarea continua a apei potabile. Conform obligațiilor contractuale ale clienților, utilizatorii au obligația de a accepta limitarea cantitativă a consumului de apă, în caz de secetă, prioritar fiind consumul personal și în scop casnic.

Prin utilizarea cumpătată a apei potabile disponibile se poate evita afectarea alimentării cu apă potabilă a unui număr semnificativ de consumatori.

Adresăm tuturor consumatorilor rugămintea de a utiliza apa potabilă numai în scop casnic, pentru celelalte tipuri de consum, cum ar fi: stropitul străzilor, al spaţiilor verzi şi grădinilor private, spălatul pieţelor şi al străzilor, spălarea autovehiculelor, irigații, umplerea piscinelor, recomandăm utilizarea apei industriale.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

loading...

You May Also Like