20 iulie 2021

Cum să porți pantalonii răsuciți. Ghid complet pentru bărbați

În sezonul cald, mulți bărbați au tendința de a-și răsuci partea de jos a pantalonilor, poate pentru a-i face să arate mult mai sport și pentru a contribui la un look ceva mai detașat. În plus, aceasta poate fi o bună ocazie de a adaugă versatilitate ținutei.

 Și inclusiv în sezonul rece, atunci când poarta cizme sau ghete, unii bărbați aleg să poarte pantalonii în acest fel.

Suflecarea pantalonilor în partea de jos pare o operațiune relativ simplă. Mai mult, există branduri faimoase care au ținut cont de-a lungul timpului de această preferință vestimentara a bărbaților și au lansat pe piață modele de pantaloni care au partea de jos răsucită din fabricație. 

Daca și tie iți surâde ideea de a purta pantalonii în acest fel, te ajutăm cu un ghid complet. Urmează recomandările și cu siguranță vei obține un look bine gândit, care vă atrage priviri admirative.

Reguli de purtare a pantalonilor răsuciți

Pantalonii răsuciți se poarta în funcție de stilul personal, tendințe, ocazie și așa mai departe. Nu exista niște reguli impuse de bună purtare, însă putem spune că exista unele recomandări de luat în calcul daca vrei să obții un look perfect. 

Există mai multe branduri care produc blugi și chino din denim pre-decupați ca parte a colecțiilor lor standard, ceea ce elimină o parte din presiunea unor bărbați pentru a plia tivul pentru a obșine un aspect mai scurt. Dacă începi de la zero, urmează aceste reguli de stil:• Pantalonii cu pliu simplu pot fi suflecați datorită versatilitățîi lor• Pantalonii cu două pliuri trebuie purtați întotdeauna cu manșete• Pantalonii eleganți / de smoking nu se răsucesc.• Dimensiunea manșetei, în general,  trebuie să aibă cel mult 7 centrimetri. 

Cine poate să poarte pantaloni răsuciți?

Nu orice look se potrivește oricărui bărbat, iar același lucru se întâmplă și în cazul pantalonilor care sunt purtați răsuciți.• Bărbații slabi, fară forme bine definite, pot purta pantalonii răsuciți în partea de jos. Această porțiune mică de volum va complimenta silueta și o vă face să arate mai bine. • Bărbații înalți cu picioare lungi ar putea purta cu toate încrederea pantalonii cu manșete suflecate, pentru că acestea vor mai scurta puțin din lungime, făcând corpul să arate tot mai bine proporționat.

Cum porți pantalonii răsuciți

Prima regulă pentru a purta pantaloni răsuciți jos este să ții cont de silueta și de recomandările de mai sus. Apoi, pantalonii răsuciți arată bine atunci când sunt purtați cu piesele vestimentare potrivite, dar mai ales cu încălțările potrivite.  Intră pe Bolf.ro și vezi modelele disponibile.

Combinația de jeans albastru și o pereche de încălțări sport de un alb impecabil, va fi mai mult decât câștigătoare. Aceste piese vestimentare bine alese iți vor da un aer sofisticat și vor inspira masculinitate și atitudine. 

Chinos sunt alt model de pantaloni care merg perfect atunci când se poarta răsuciți în partea de jos. Alege modele de chios din materiale versatile, subțiri care sunt ușor de răsucit, creând și efectul dorit. Iar pantalonii răsuciți în partea de jos nu se poartă doar în sezonul cald. Sunt mulți bărbați care aleg să poarte astfel pantalonii împreună cu bocanci și ghete de iarnă.

🅿️ Articol publicitar

You May Also Like