Directorul Direcției Silvice Vâlcea este noul director general al Romsilva 

Marius Dan Sîiulescu, directorul Direcției Silvice Vâlcea, a fost ales de Consiliul de Administrație, întrunit luni, 15 ianuarie, să conducă provizoriu Regia Națională a Pădurilor – Romsilva.

​Romsilva a fost condusă până acum tot de un vâlcean, însă mandatul lui Daniel Nicolăescu a expirat și nu a mai fost prelungit. Ca urmare, s-a decis să se meargă în continuare pe mâna unui director general mai tânăr.

​Potrivit unui comunicat de presă al Romsilva, Marius Dan Sîiulescu are 47 de ani și absolvit Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din cadrul Universității ”Transilvania” din Brașov în anul 2000, iar ulterior, până în anul 2008, a urmat cursurile Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune a Universității ”Spiru Haret” din București. El și-a început cariera în silvicultură ca șef de district la Ocolul Silvic Bălcești, ocupând ulterior funcții de execuție la Ocolul Silvic Romani, având ca responsabilități regenerarea pădurilor, investiții, securitate și sănătatea în muncă, dar și de conducere, la Ocolul Silvic Băbeni.

De asemenea, așa cum spuneam, din luna aprilie a anului 2023, Sîiulescu a ocupat funcția de director al Direcției Silvice Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like