5 decembrie 2016

INCENDIU la un ATELIER de TÂMPLĂRIE din BĂBENI. O persoană transportată la spital

Atelierul de tâmplărie al unei persoane din Băbeni a fost mistuit de flăcări noaptea trecută. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Județului Vâlcea au fost chemaţi să intervină în jurul orei 01:14.

Până la stingerea incendiului, au ars structura din lemn a acoperișului construit din lemn și acoperit cu plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 12 mp. peretele din spate al acoperișului construit din lemn pe  o lungime de aproximativ 12 ml., instalația electrică, cinci mc. de scândură, patru bormașini, un polidisc, un obăr, etc. De asemenea s-au degradat mai multe utilaje de prelucrare a lemnului.

În urma producerii incendiului o persoană a suferit un atac de panică, motiv pentru care a fost transportat la UPU VÂLCEA de către echipajul SMURD Rm. Vâlcea.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie electrică a imobilului.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.