RÂMNICU VÂLCEA. Două incendii la Centrul de plasament “Ana”…

Centrul de plasament “Ana” din Râmnicu Vâlcea a fost vizitat de pompieri în două zile diferite, adică în zilele de 28 şi 30 aprilie 2018. Asta pentru că au avut loc incendii în două dintre camerele centrului de plasament. Din fericire, niciun beneficiar nu a fost rănit, fiind vorba doar de pagube materiale. Iată comunicatul pompierilor de la ISU Vâlcea:

În data de 28.04.2018, la ora 14.30, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la un centru de plasament din municipiul Rm. Vâlcea.

Până la stingerea incendiului, au ars: un pat cu lenjeria aferentă. De asemenea au fost degradați pereții și tavanul încăperii prin afumare. Până la sosirea echipajului de intervenție  au fost evacuați 15 copii din centru.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este  utilizarea aparatelor electrice necorespunzător.

În data de 30.04.2018, la ora 14.30, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la un centru de plasament din municipiul Rm. Vâlcea.

Până la stingerea incendiului, au ars: elementele de mobilier, textile și încălțăminte dintr-o camera.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este  utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

loading...

You May Also Like