Rețeaua de retail Magazine DIANA lansează concursul de desene originale „Universul Cumpărăturilor”

/

Pe culori, fiți gata, desenați, participați!

Concursul se desfășoară pe două categorii de vârstă – categoria 1-14 ani și categoria 15-25 de ani. 

Pentru fiecare dintre cele doua categorii se va acorda câte un premiu în valoare de 500 de euro, iar cele două desene câștigătoare vor da tonul pentru grafica noilor sacoșe Magazine DIANA !!!

Creativii cu lipici la culori trebuie să realizeze o creație originală, care să răspundă temei, alb-negru sau în culori, folosind oricare dintre tehnicile desen în creion, pictură, colaj sau tehnici mixte, pe hârtie, carton sau digital. 

Înscrierea se face în secțiunea dedicată de pe www.magazinediana.ro, prin încărcarea desenului scanat și a formularelor de înscriere disponibile aici, completate, până pe 31 martie.

Începând cu 04 aprilie, toate desenele înscrise în concurs vor fi postate pe pagina de Facebook MagazineDIANA, în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă, pentru a fi votate public, prin intermediul butonului LIKE. Juriul va desemna câștigătorul pentru fiecare categorie dintre primele 10 cele mai populare creații, desemnate în ordinea descrescătoare a numărul de voturi (like) acumulate până la finalul perioadei de vot.

Pentru mai multe detalii, cerințe tehnice și calendarul concursului, Regulamentul complet este disponibil pe www.magazinediana.ro.

loading...

You May Also Like