22 martie 2017

ŞOCANT! Un bărbat din VÂLCEA şi-a dat FOC pe un drum judeţean

UPDATE: Bărbatul care a încercat să se sinucidă este Sorin Stătică (foto jos), care 39 de ani şi este la cea de-a treia tentativă de sinucidere. El este cunoscut în Berislăveşti ca fiind un individ cu probleme de comportament şi certat cu legea, având la activ mai multe furturi. Din informaţiile pe care le avem, omul ar fi fost internat, până de curând, la Psihiatrie.

UPDATE: Conform ultimelor informaţii, cel care a intervenit şi a încercat să-l salveze pe sinucigaş a fost ajutorul şefului de post al Poliţiei Berislăveşti, Laurenţiu Florin Busuioc. Poliţistul a alergat după individul care şi-a dat foc, iar în timp ce stingea flăcările s-a ales şi el cu câteva arsuri. 

Incident grav într-o localitate din judeţul Vâlcea, acolo unde un bărbat de 39 de ani s-a autoincendiat. S-a întâmplat marţi, 21 martie 2017, în comuna Berislăveşti, pe DJ 703, când omul a recurs la un gest extrem, turnându-şi benzină în cap şi dându-şi foc.

Conform martorilor, bărbatul a ieşit în stradă, cu o sticlă în mână, şi a început să ameninţe că se sinucide. Localnicii au sunat imediat la 112, cerând intervenţia poliţiştilor, însă în momentul în care echipajul de poliţie a ajuns la faţa locului, bărbatul şi-a turnat combustibil în cap şi, pus şi simplu, şi-a dat foc.

Cadrele medicale de pe ambulanţa care a ajuns la faţa locului l-au găsit în stare gravă, având arsuri pe 65% din suprafaţa corporală. Pentru a fi transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti a fost solicitat un elicopter SMURD, însă nu s-a reuşit sincronizarea cu elicopterul – medicii de la UPU Vâlcea intervenind pentru a-i curăţa rănile – şi, până la urmă, pacientul a fost transportat cu o ambulanţă în Capitală.

Acum, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili de ce a ajuns bărbatul la un asemenea gest extrem.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.