15 iunie 2021

DECIZIE. Trei centre de vaccinare din Vâlcea își suspendă activitatea

Din cauza interesului scăzut pentru vaccinare, România a suspendat livrarea unor loturi de ser anti-COVID. În luna iunie, din 7 milioane de doze cât era previzionat să intre în țară, vor ajunge doar 2,6 milioane. Mai mult, s-a luat decizia ca în anumite centre de vaccinare să se suspende activitatea. În Vâlcea s-a hotărât ca trei centre de imunizare să-și închidă temporar porțile, urmând a se lua o decizie de redeschidere în momentul în care va crește (dacă) numărul cererilor de vaccinare.

Cele trei centre din Vâlcea unde a fost suspendată activitatea sunt:
• Orașul Rm Valcea – unul dintre cele două centre de vaccinare din cadrul Școlii Gimnaziale ”Anton Pann” (se continuă vaccinarea în celălalt centru din aceeași incintă cu vaccin Pfizer BioNTech);
• Orașul Călimănești – centrul de vaccinare cu vaccin AstraZeneca din cadrul campusului școlar/Liceul Tehnologic Călimănești – (se continuă vaccinarea în celălalt centru din aceeași incintă cu vaccin Pfizer BioNTech)
• Comuna Budești – centrul de vaccinare cu vaccin AstraZeneca din cadrul Căminului cultural din satul Ruda (se continuă vaccinarea în celălalt centru din aceeași incintă cu vaccin Pfizer BioNTech).

Trebuie precizat că, în cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din județul Vâlcea, demarată în data de 4.01.2021, au fost vaccinate până în prezent 77.392 de persoane.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like