27 august 2019

FOTO-VIDEO. Scandal la un bar din Râureni. Trei persoane rănite, un reținut

UPDATE 28 august 2019: Potrivit IPJ Vâlcea, în urma probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore a bărbatului,acesta fiind introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de astăzi,suspectul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE. În final, trei persoane au ajuns la spital. Este vorba despre proprietarul barului, soția și fiul acestuia, care au fost agresați de un cetățean de etnie rromă. Din cercetări a reieșit că rromul a mers la bar și a solicitat să-i fie date produse pe datorie. În momentul în care proprietarul a refuzat acest lucru, individul a devenit agresiv. Victima a încercat să se refugieze în locuința sa, ce se află în aceeași curte cu barul. Numai că, rromul s-a dus după el, a distrus toate bunurile care i-au stat în cale și a mai agresat două persoane. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru violare de domiciliu, distrugere și loviri și alte violențe.

Stirea inițială…

Scandal la un bar din Raureni, in zona Pasarelei Oltchim din Ramnicu Valcea. S-a intamplat in aceasta seara de marti, 27 august 2019, iar din primele informatii trei persoane au fost implicate. Potrivit IPJ Valcea, doi cetățeni de etnie rromă s-ar fi luat la harță cu barmanul, iar scandalul a degenerat, fiind necesara interventia politistilor si a jandarmilor.

Cele trei persoane au fost duse la audieri la sediul Politiei Municipiului Ramnicu Valcea. La fata locului a ajuns si un echipaj SMURD Valcea.

Vom reveni cu amanunte!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like