UPDATE. Bărbat din Govora, testat pozitiv cu coronavirus. Ar fi luat virusul de la Spitalul Universitar

UPDATE: Potrivit unor surse medicale, pacientul a fost în data de 27 martie 2020 la un control medical la Spitalul Universitar din Bucureşti, iar pe 31 martie noaptea a făcut febră. Bărbatul a fost imediat luat în evidenţă, izolat de familie şi băgat în concediu medical. Singurii care ar fi intrat în contact cu el ar fi fost doar soţia şi un cumnat cu care locuia în aceeaşi casă.

Un bărbat de 62 de ani, din Băile Govora, a fost testat pozitiv cu coronavirus, fiind cel de-al 12-lea caz din judeţul Vâlcea. Din primele informaţii, pacientul a fost preluat aseară de ambulanţă, i s-a făcut testul, iar azi, 10 aprilie 2020, i-a venit rezultatul pozitiv. El se află internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, stare lui de sănătate fiind una bună.

Bărbatul în cauză este cel care se ocupă cu citirea contoarelor de apă în localitate. Acum problema este cu câte persoane a intrat omul în contact în ultima perioadă? Probabil că ancheta epidemiologică a DSP Vâlcea va scoate în relief acest lucru!

“Da, este adevărat. A fost luat aseară cu ambulanţa pentru că avea febră de câteva zile. În momentul în care a avut febră,copiii săi l-au izolat acasă. Din câte am aflat şi eu, după CT a reieşit că pe plămânul drept ar avea mici probleme. Acum se asteaptă testul doi. A avut o infecţie urinară mai veche şi de aceea a indus în eroare şi medicul de familie” – ne-a declarat primarul din Băile Govora, Mihai Mateescu.

Din câte am reuşit să aflăm, pacientul de la Govora testat pozitiv cu coronavirus ar fi fost pe 27 martie 2020 la un spital din Capitală.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like