14 noiembrie 2016

VÂLCENI care dețineau ARME de VÂNĂTOARE în mod ILEGAL….

Trei barbati au fost prinsi, in decurs de doar cateva zile, ca detin arme de vanatoare ilegal. Actiunea politistilor de la Arme, Explozivi si Substante Periculoase din Valcea a avut loc in perioada 11-13 noiembrie a.c., iar valcenii prinsi sunt din Rm. Vâlcea, Mateeşti şi Pietrari

„Au fost identificate trei persoane, respectiv un bărbat, de 42 ani din comuna Mateeşti, care deţinea fără drept la domiciliu, o armă de vânătoare, fără muniţie, pe care nu o depusese la un armurier autorizat după expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă, un bărbat de 37 ani din comuna Pietrari, care deţinea fără drept la domiciliu o armă de autoapărare, respectiv un pistol cu 8 cartuşe aferente, pe care de asemenea nu-l depusese în termenul legal la armurier, precum şi o altă persoană de 38 ani din municipiul Rm. Vâlcea, care a deţinut fără drept după expirarea perioadei de valabilitate a permisul de armă, două arme, una de vânătoare şi 9 cartuşe aferente, precum şi una de autoapărare (pistol cu gaze) cu 6 cartuşe aferente.
Celor trei bărbaţi le-au fost întocmite dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” – se arata intr-un comunicat al IPJ Valcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.