VIOL la PIETRARI? O tânără acuză! Actul sexual a fost întrerupt de tatăl fetei!

Noaptea trecută, în comuna Pietrari, din judeţul Vâlcea, a avut loc un incident destul de grav, în urma căruia un bărbat de 29 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol. Conform unor surse judiciare, o tânără de 19 ani le-a povestit poliţiştilor că a fost abordată pe stradă de un individ, care i-ar fi propus să întreţină raporturi sexuala, însă ea a refuzat. În acel moment, spune tânăra, a fost trasă într-o grădină din apropiere şi violată.

Întâmplarea a făcut ca tatăl victimei să ajungă la faţa locului chiar în timpul agresiunii sexuale, scăpându-şi copilul din mâinile presupusului violator şi sunând la 112, anunţând fapta penală.

Pe de altă parte, suspectul susţine în faţa anchetatorilor că tânăra a fost de acord să întreţină raporturi sexuale cu el, însă a negat totul după ce a fost prinsă în „flagrant” de tatăl ei.

Cert este că tânăra a mers deja la Medicină Legală, obţinând un certificat medico-legal, în timp ce la Poliţia Vâlcea s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de viol.

foto: arhivă

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like