ACCIDENT MORTAL pe DN 64, la Prundeni. A murit în ambulanță, în drum spre spital…

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a decedat, în urmă cu puțin timp, într-o ambulanță ce-l transporta la spital după ce a fost victima unui accident rutier. Totul s-a petrecut azi, 25 mai 2023, pe DN 64, în localitatea Prudeni.

Potrivit Poliției Vâlcea, “din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că, un bărbat de 39 de ani, din județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 64, în localitatea Prundeni, ar fi acroșat un bărbat de 74 de ani, care se deplasa cu bicicleta”.

În urma impactului, bărbatul a fost rănit grav, fiind preluat de o ambulanță pentru a fi transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din păcate, rănile suferite s-au dovedit a fi extrem de grave, iar medicii ambulanțieri nu au mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul înainte de a ajunge la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

foto ilustrativ

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like