AZI. Pietoni accidentați pe un drum județean din Vâlcea

/

Doi bărbați au fost transportați la spital după ce au fost victimele unui accident rutier ce s-a petrecut azi, 19 noiembrie 2023, pe Drumul Județean (DJ) 605 A. Ei mergeau pe marginea străzii în momentul în care au fost acroșați de un autoturism.

“Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat de 41 de ani, din localitatea Pietrari, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 605 A, pe raza localității Grădiștea, ar fi acroșat 2 persoane care se deplasau pe marginea părții carosabile, respectiv un bărbat de 54 de ani din orașul Berbești și un bărbat de 45 de ani din orașul Brezoi.

În urma impactului, a rezultat vatamarea corporala a celor doi pietoni, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri continuă cercetările, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier” – informează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ

loading...

You May Also Like