FOTO. ACCIDENT în centrul RÂMNICULUI. Şoferul a fugit!

UPDATE 2: Potrivit unei informări oficiale a IPJ Vâlcea: “conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului părăsind partea carosabilă și distrugând mai multe bunuri, acesta plecând de la fața locului.

În scurt timp polițiștii rutieri și cei de ordine publică au identificat un tânăr de 24 de ani din Râmnicu Vâlcea, care ar fi condus autoturismul, dar și alte trei persoane care ar fi fost în autoturism.

Tânărul de 24 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier au rezultat numai pagube materiale. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal”.

UPDATE: Şoferul de 24 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost prins în urmă cu câteva minute. În momentul accidentului în autoturism se mai aflau trei pasageri. Urmează să fie testat pentru consum de alcool sau/şi substanţe interzise.

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă de joi, 4 iunie 2020, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, pe strada Ştirbei Vodă. Şoferul unui autoturism a lovit separatoarele de benzi din staţia de taxi, a rupt gardul, a intrat pe trotuar, distrugând o bancă. Înainte ca autorităţile să ajungă la faţa locului, conducătorul auto se pare că a dat jos plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului şi a fugit.

Poliţiştii fac cercetări pentru a-l identifica pe şoferul vinovat, urmând să scoată imaginile video de pe camerele de supraveghere din zonă.

Din fericire, în urma accidentului nu au fost victime, fiind vorba doar de pagube materiale.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like