FOTO – ACCIDENT în RÂMNICU VÂLCEA. Pieton lovit de o motocicletă chiar pe “zebră”

UPDATE 25 MAI 2017: Revenim cu noi informaţii în ceea ce priveşte accidentul rutier ce s-a petrecut în data de 22 mai 2017, pe Calea lui Traian din municipiul Râmnicu Vâlcea, în zona Şcolii “Take Ionescu”. În primul rând, trebuie să precizăm că motocilistul care a provocat accidentul, neacordându-i prioritate unui bărbat pe trecerea de pietoni şi lovindu-l din plin, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. În al doilea rând, victima de 40 de ani – Robert Săraru (avocat în cadrul Baroului Vâlcea – foto jos) va fi supus unei intervenţii chirurgicale la picior. Conform anchetatorilor care l-au audiat în spital, avocatul nu este dispus să renunţe la pretenţii odată ce dosarul va ajunge în instanţă, aşa cum se vehicula pe un site de socializare. 

Avocatul Robert Săraru (sursa foto: Facebook)

UPDATE 23 mai 2017 – 2: Politistii Biroului Rutier Ramnicu Valcea si procurorii au decis retinerea pentru 24 de ore a motociclistului, el urmand sa fie dus in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva. 

UPDATE 23 mai 2017: Poliţiştii rutieri ai municipiului Râmnicu Vâlcea au reuşit să-l identifice pe motociclistul care a provocat luni, 22 mai 2017, ora 17.30, un accident rutier chiar pe trecerea de pietoni din zona Şcolii “Take Ionescu”. Potrivit politistilor, este vorba despre o persoana de etnie rromă din judeţul Olt, care recent cumpărase motocicleta de la un vâlcean. El urmează să fie audiat la Parchet, ţinând cont că nu avea nici permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată. Pe acestuia a fost deschis un dosar penal sub acuzaţiile de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat. 

UPDATE: Victimă a accidentului rutier de pe Calea lui Traian este un barbat de 40 de ani. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Valcea, avand o fractură la un picior. In ceea ce-l priveste pe motociclistul care a provocat accidentul si care a fugit de la fata locului, acesta nu a fost identificat inca. Politistii sustin ca a fost stabilita identitatea proprietarului motocicletei si acum urmeaza sa cerceteze daca acesta a provocat accidentul sau pe motocicleta se afla o alta persoana. 

În urma cu putin timp, pe strada Calea lui Taian din Râmnicu Vâlcea, chiar în zona Şcolii “Take Ionescu”, a avut loc un accident rutier grav. Din primele informaţii, un motociclist nu a acordat prioritate unui pieton chiar pe “zebră”, lovindu-l din plin.

La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii, dar şi un echipaj SMURD. Pietonul se pare ca este în stare gravă, iar motociclistul a fugit de la faţa locului. Din câte am aflat, motociclistul şi-a luat până şi plăcuţele de înmatriculare în momentul în care a părăsit locul accidentului.

Vom reveni…

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like