FOTO. ACCIDENT la BUNEȘTI. Tânăr rănit după ce s-a răsturnat cu mașina…

/

UPDATE: Poliția Vâlcea a revenit cu detalii privind accidentul de la Bunești, provocat de un tânăr de 23 de ani, din Budești. Astfel, ”în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Pe numele tânărului s-a deschis un dosar în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența substanțelor interzise”.

Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, iar șoferul a fost rănit și transportat la spital. Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 67, pe raza comunei Bunești, județul Vâlcea.

Din informațiile noastre, evenimentul rutier s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed. Șoferul este un tânăr de 23 de ani, care a pierdut controlul volanului și a ieșit cu mașina în decor, în apropierea unei case.

Tânărul se afla singur în mașină, el nefiind încarcerat. Salvatorii l-au evaluat la fața locului și l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea pentru a primi îngrijiri medicale.

Sursa foto: ISU Valcea

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like